T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HAKKARİ / YÜKSEKOVA - Selahattin Eyyubi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Selahattin Eyyubi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon
05336085844
Belgegeçer
0
WEB
https://selahattineyyubimtal.meb.k12.tr
Adres
YENİ MAH. IPEK YOLU CAD. NO 293A YÜKSEKOVA / HAKKARİ
Vizyon
Akademik, mesleki ve toplumsal alanda bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip ederek çağın ihtiyaçları çerçevesinde yeniliklere ayak uyduran, milli-manevi ve mesleki disiplinin gerektirdiği her türlü olgunluğu davranış haline getirmiş, kişilik ve karakter gelişimi üst seviyede bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaç, ilke ve hedefleri doğrultusunda; disiplinli, çalışkan, meslekî ve akademik alanda başarılı; ilgi, yetenek ve hedefleri doğrultusunda yüksek öğretime hazırlanan, ulusal ve uluslararası meslek standartlarına uygun nitelikte insan yetiştiren;bilim ve teknoloji ışığında yeniliğe ve değişime açık; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; insana, topluma ve doğaya saygılı; milli, ahlâkî, insanî, manevî ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren yüksek karakterli nesiller yetiştirmektir
Başarılar
Öğretmen :53
Öğrenci :1148
Derslik :21
Çok Amaçlı Salon :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :6150
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :Örgün
Saatler
08:00 11:50 12:30 16:20
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Lojman
10 - Şuan için lojmanlarımızın hepsi doludur.
Ulaşım
Okulumuz merkezde olduğundan 7-8 dakikalık yürüme mesafesi ile ulaşılabilir ya da bölgede bulunan şehir içi servisleri ile 3-4 dakikada ulaşım sağlanır.
Servis Bilgisi
Şehir içi servisler Merkez cami önünden her 15 dakikada bir kalkmaktadır.
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe Merkezinde Bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Satranç 2 öğrenci Amatör Spor Haftası Liseler Arası Satranç Turnuvası İlçe2.liği Badminton 2 öğrenci Amatör Spor Haftası Liseler Arası Badminton Turnuvası İl 1.liği Atletizm(Kros) 2 öğrenci Amatör Spor Haftası Liseler Arası Atletizm Yarışması il 3.lüğü,İlçe1.liği Bayan Futbol 2017-2018 il 1.liği
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
2008-2009 eğitim-öğretim yılında okul müdür yardımcısı Ali Rıza KESİCİ AB Leonardo Da Vinci Programı Hareketlilik Projesine başvuru yapmıştır. 2009-2010 eğitim öğretim yılında ise okul müdürümüz Zeynep ERDOĞAN bu projenin yürütülmesinde görev almıştır. Bu proje dahilinde seçilen öğrencilerimiz Almanya ve Romanya’ya Çocuk Gelişimi alanında deneyim kazanmak için gönderilmiştir. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Erasmus programı çerçevesinde M. Halil Evin koordinatörlüğünde 15 Öğrenci 3 refekatçı öğretmenle WALDORF EĞİTİMİ stajı için Alamya'da 15 günlük eğitim programına katılmıştır.
Yazdır